Wie ben ik?


Ik ben Hella Meisen, geboren in 1964. Op alle mogelijke manieren heb ik ervaren wat het leven kan brengen aan voor- en tegenspoed, geluk en verdriet.

Op een beslissend punt in mijn leven ben ik een zoektocht naar mezelf begonnen en daarbij kwam ik in contact met Iris Stomp te Maastricht. Bij haar volgde ik diverse cursussen.


Ik besloot datgene wat ik voor mezelf had geleerd ook in praktijk te brengen voor anderen, waarbij mijn werkervaring in het bedrijfsleven en in de zorg me goed van pas zijn gekomen.


Door de cursussen bij Iris heb ik o.a. geleerd altijd mezelf te zijn en dicht bij mezelf te blijven. Daardoor kan ik dienstbaarder zijn naar anderen. Die dienstbaarheid staat bij mij voorop: ik vind het van het allergrootste belang dat mijn cliënten zich bij mij op hun gemak voelen, helemaal zichzelf kunnen zijn en met een tevreden gevoel naar huis gaan.


Wat telt voor mij is:

goed zijn voor de mensen om me heen,

zonder mezelf

daarbij te verliezen.

Ik wil iedereen die

bij mij voor een

behandeling komt

een ’warme

thuishaven’ bieden.

Totale Ontspanning Ontspanningsmassage Japanse Gezichtsmassage Tarieven Contact Pedicure en Manicure Speciale behandelingen Voetreflexologie Lomi Lomi massage Home